Posted on

Ge pojkvännen presenter efter hans musiksmak

Det är alltid kul att ge bort presenter och de får helst vara lite personliga, särskilt när de är till en så närstående person som din pojkvän. Däremot är det inte alltid det lättaste, särskilt om förhållandet är relativt nytt, men som tur är finns det många alternativ.

Ett bra tips när du ska köpa presenter till din kille är att anpassa dem efter hans musiksmak. Du kan smidigt hitta julklapp till pojkvän online där det finns ett enormt urval, och här får du några tips på hur du kan hitta den perfekta gåvan som passar hans favoritmusik.

Presenter till rockkillen

Gillar din kille rockmusik, heavy metal, grunge och punk? Då kommer han förmodligen uppskatta saker som påminner om rockstjärnor och tuffa filmskådespelare, exempelvis en t-shirt med rockbandslogos, ett bar-kit med Jack Daniels, en kapsylöppnarring eller en minikyl som påminner om både hotellrum och rockfestivaler. Ett whiskeydoftkit är också kul för en provarkväll med kompisarna, eller varför inte ett lite fräckt frågespel som går utöver de normala quizerna? Rockkillar brukar gilla att vara vågade.

Klappar till romantikern

Har du en pojkvän som föredrar romantiska middagar och och en mer chillad stil? Här finns ett stort utbud med kuddar och choklad med kärleksbudskap, erotikfyllda hjärtan och sköna massageredskap. Sätt på hans favoritlåtar i bakgrunden, kanske lite jazz, Barry White eller populära kärlekslåtar och njut av varandras sällskap. Kan knappast bli mysigare än så.

Gåvor till roliga grabbar

Är din kille förtjust i humor och skämt och har en musiksmak där låtarna är pigga och energiska är det perfekt att ge honom en present som leder till skratt. Ett frågespel för idioter eller en chokladmedalj med passande text kommer definitivt gå hem. Vill du satsa lite mer kan du bjuda hem några kompisar och göra ett regelrätt födelsedagskalas, men istället för traditionella ballonger och festdekoration kan du hänga upp girlander med svärord eller en t-shirt med bajsmotiv. Spela hans favoritlåtar från de bästa komedifilmerna som till exempel ”Always look at the bright side of life” från Monty Pythons Ett herrans liv eller ”Bohemian Rhapsody” av Queen så som den framförs i Wayne’s World.

Fina paket till älskare av klassisk musik

För pojkvänner som uppskattar opera och klassisk musik är det ofta trevligt att ge bort presenter som är lite mer traditionella. Ett kvalitativt grooming-kit låter honom hålla stilen perfekt inför konserten, och en fin uppsättning glas och tillbehör för champagne och cocktails kommer säkert gå hem. Sätt på en symfoni och njut av ett gott, rött vin tillsammans – det kommer garanterat bli uppskattat.