Posted on

Spela bättre på Xbox med musik och rätt handkontroll

Om du både gillar musik och Xbox har du kommit till rätt plats. Det finns många faktorer som påverkar hur bra du presterar i TV-spel när det gäller reflexer, träffsäkerhet och hand-öga-koordination. Dessa färdigheter är särskilt viktiga när du spelar multiplayer i snabba skjutspel.

 

Några tips på hur du förbättrar dina färdigheter är:

  • Titta på när experter spelar.
  • Håll dig borta från alkohol och socker.
  • Spela inte när du känner dig deprimerad.
  • Anpassa inställningar och kontroller efter dina behov.
  • Höj ljusstyrkan på skärmen för att se bättre.
  • Köp en ny Xbox-kontroll.

Hur du presterar kan också påverkas negativt om du känner dig exalterad och stressad, något som lätt händer när du spelar snabba skjutspel. Lösningen är att dra nytta av ditt intresse för musik och slå på din favoritmusik. Fördelen med att lyssna på musik är att du trots spelets höga tempo kan förbli lugn och öka din koncentration. Av denna anledning behöver du inte stänga av bakgrundsmusiken som många spelare gör för att de tror att den distraherar. Snarare är det tvärtom att musiken är anpassad för själva spelet och för att prestera bättre.

Köp en ny handkontroll hos Webhallen

Spelar du kanske strategispel eller pusselspel? Oroa dig inte. Även om du inte alltid spelar snabba skjutspel kommer du att ha en stor nytta av att lyssna på musik. Forskning visar att musik stimulerar hjärnan positivt genom att göra dig mer motiverad, fokuserad och produktiv. Närmare bestämt gynnas nästan alla, nio av tio, av dessa fördelar när de lyssnar på musik. Nu när du känner till denna information behöver du bara uppgradera din kringutrustning för att verkligen ta dig till nästa nivå. Vad du behöver är den senaste handkontrollen för att prestera optimalt i spelen och vinna över dina motståndare. Att ha en Xbox One kontroll som känns bekväm kan verkligen göra en stor skillnad. Du hittar flera kontroller av hög kvalitet hos Sveriges ledande återförsäljare inom spel och film – Webhallen!

Hos Webhallen kan du bland annat välja mellan att köpa standard, Xbox Elite eller en modell med Minecraft-tema. Ett förslag är deras stilrena och vita Xbox-kontroll som är utvecklad för att komplettera Xbox Series X, där snabbhet och djupare upplevelser är i fokus. På samma sätt som musiken kan bidra till en bättre upplevelse är denna kontroll designad för att vara bekväm för olika spelare, så att alla kan få en positiv spelupplevelse. Den har även Dynamic Latency Input (DLI) som ser till minska fördröjningen mellan det du skickar via kontrollen och vad som händer i spelet.